logo-Sobolt-klein

Gratis adviesgesprek
over het warmtescan rapport

Stel vragen aan onze expert

Privacy en algemene voorwaarden

Wie zijn we?
Heatpulse is een product van Sobolt. Sobolt is een technologiebedrijf dat zich volledig inzet voor duurzaamheid. Kijk voor meer informatie op www.sobolt.com

Persoonlijke gegevens
Sobolt hecht veel waarde aan de bescherming van de privacy van de bezoekers van deze website. Daarom willen wij uw privacy bij het gebruik van deze website en diensten zo goed mogelijk beschermen. In deze privacyverklaring leest u welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel wij dit doen.

Persoonsgegevens die wij verwerken
www.heatpuls.nl/advies verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Naam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Een warmtefoto incl. rapportage van de voorgevel van uw huis

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerken wij persoonsgegevens
www.heatpuls.nl/advies verwerkt uw persoonsgegevens voor het volgende doel: het uitvoeren van een adviesgesprek over uw isolatierapport.

Bovenstaande wordt uitgevoerd in opdracht van de uw gemeente. 

Verwerking van gegevens
Voor het gebruik van de door ons verzamelde gegevens geldt dat we deze niet gebruiken voor andere doeleinden dan in deze privacyverklaring is beschreven. De gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

Hoe lang we uw data bewaren
www.heatpuls.nl/advies bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Websites van derden
Op deze website vindt u hyperlinks naar externe websites die niet horen bij het domein www.heatpuls.nl/advies. Sobolt is niet verantwoordelijk voor de manier waarop door deze websites met persoonsgegevens wordt omgegaan.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
U heeft het recht om persoonsgegevens die worden gebruikt in te zien. Dit is mogelijk na een verzoek per e-mail warm@sobolt.com. U heeft tevens het recht om te verzoeken de gegevens te laten aanpassen, verwijderen of over te dragen aan een derde.

U heeft het recht een officiƫle klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Meer weten?
Heeft u vragen over de waarborging van uw privacy? Dan kunt u het Heatpulse team benaderen via warm@sobolt.com.Bron afbeelding: Gemeente Borsele

Voorkom onnodig energieverlies

Contact

Sobolt B.V. - Heatpulse

Telefoon: 010 - 318 00 51
Email: warm@sobolt.com