Gemeente Midden-Groningen

Doel en context

Het Heatpulse project is in lijn met de doelstellingen van de duurzaamheidsvisie van Midden-Groningen. Tevens paste deze actie binnen de mogelijkheden om de RRE uit te voeren. Daarbij kwam dat de RRE activiteiten coronabestendig moesten worden uitgevoerd, wat een Heatpulse een geschikte actie maakte Ten slotte kon het warmtescan project goed worden aangesloten bij reeds lopende projecten/initiatieven in de gekozen gebieden.  

Logo-Midden-Groningen-200

Projectperiode
Winter 20/21

Projectgebied(en)
Muntendam, Hoogezand, Noordbroek, Kiel-Windeweer

Aantal woningen
1.141

Resultaten

Als vervolg op de warmtescan actie, is door het Energieloket Groningen een webinar georganiseerd. Het webinar is bekeken door 56 bewoners en teruggekeken door 144 bewoners. Ook zijn er telefonisch vragen binnengekomen bij het Energieloket. Deze vragen waren vooral gericht op het webinar, de vervolgmogelijkheden en subsidies.

De gemeente heeft tevens een analyse van de warmtescans in Midden-Groningen laten uitvoeren door Heatpulse. Op basis van deze analyse, wordt in het najaar 2021 deelgenomen aan de collectieve inkoopactie van isolatiematerialen van het Energieloket Groningen.

energieloket-warmtebeelden

Webinar deelnemers
56

Views totaal
200+